Много е коварна болестта! Кокали, мускули болят, губиш обоняние, след

...
 Много е коварна болестта! Кокали, мускули болят, губиш обоняние, след
Коментари Харесай

Коцето обяви, че има странен симптом

 

Много е подла заболяването! Кокали, мускули болят, губиш подушване, по-късно стартира да те тресе. Това съобщи за Нова тв Константин, който. Както оня ден стана ясно, артистът е инфектиран с ковид, а с изключение на него и родителите му са позитивни, като татко му е във влошено положение в болница.

" Пия витамини, пия антибиотици. Много хора ме питат по какъв начин си. Като изключим, че на дискотеката сме били кепенците, толкоз хора са на открито и не могат да си обслужват заемите и да си хранят децата, няма концертна активност, няма никакви приходи на никое място, аз и родителите ми сме заболели от най-коварния камшик на планетата, съм добре ", сподели артистът.

" Аз съм не толкоз млад, само че имам мощен организъм, калявал ме е нощем на ред участия. Срещал съм доста хора, които обновяват имунната ми система. Надявам се обаче родителите ми да са добре. Днес съм с половин усмивка и чувствам, че имам възприятието за подбив, и мога да съм това, което съм си аз, тъй като през вчерашния ден бях бледен отвред ", добави Константин.

Той има и доста чудноват признак на ковид, който досега не е бил споделян от някого. " Около 30 кв. см. под гърдите кожата на корема ми е свръх сензитивна, все едно съм изгорен на солариум. Изпитвам доста странни неща ". " Иначе нямам подушване. Ако някой се изпусне до мен, няма да схвана. Иначе други неща като киселина, сол и прочие са си както преди ", сподели още артистът.

Запитан какво би споделил на хората, които се съмняват в съществуването на ковид, Коцето съобщи: " Абсолютно да не се съмняват! Да съблюдаваме безусловно всички ограничения, рестрикции и правила и да си носим маските. Просто би трябвало да обичаме и нас, и близкия човек. Болестта съществува, аз постоянно съм го вярвал и съм знаел, че е по този начин. Исках да видя по кое време ще пристигна моят ред - ето и аз съм в плен на COVID-19 ".

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР